Ondernemingsrecht

De oprichting van een ondernemingsvorm:

  • Er zijn veel ondernemingsvormen mogelijk en elke rechtsvorm kent zijn voor-en nadelen. Met behulp van internet en eigen onderzoek komt u hier niet uit en al helemaal niet afgestemd op uw specifieke wensen en behoeftes, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Alleen bij advies blijft het niet, wij helpen u ook graag met de gehele oprichting van uw onderneming.
  • Welke ondernemingsvorm is voor u interessant? We houden hierbij onder andere rekening met fiscale aspecten, alsook financieel voordelige aspecten nemen wij mee in een op maat advies, afgestemd op uw specifieke situatie. Is een rechtspersoon met beperkte aansprakelijkheid wellicht interessant voor u? Zoals een BV? Of toch een personenvennootschap, zoals een maatschap of een VOF? Wij kunnen u hierin adviseren, waarbij we al uw wensen mee laten spelen. Wij bieden maatwerk, waarbij niet alleen de juridische aspecten hoog bij ons in het vaandel staan, maar ook u en uw wensen als ondernemer.
  • Naast het begeleiden van beginnende ondernemers bij het starten van hun bedrijf verlenen wij ook kwalitatief hoogwaardig juridisch advies aan bedrijven zoals een BV, VOF, maatschap, eenmanszaak of een ZZP. Bij juridisch advies voor bedrijven kunt u denken aan het opstellen van algemene voorwaarden en controleren van contracten, ook voor vragen over uw ondernemingsplan of een merkregistratie bent u bij ons aan het juiste adres!

FLEX-BV

  • Wij kunnen u naast alle andere  ondernemingsvormen ook helpen met de oprichting van de FLEX-BV. Voor deze ondernemingsvorm word steeds vaker gekozen. Als u hiervoor kiest dan zijn er nog een tal van handelingen nodig aleer uw BV geregistreerd staat. U kunt hierbij onder andere denken aan een oprichtingsakte, het opmaken van de statuten, een aandeelhoudersregister en de akte van bekrachtiging. Al deze handelingen nemen wij uit uw handen voor één vaste lage prijs. Daarbij profiteert u van de kundigheid van onze ondernemingsrecht specialisten.
  • Naast de oprichting van een BV zijn er meerdere juridische structuren denkbaar, waarbij u uw BV kunt uitbreiden of beschermen bij faillissement. Denkt u aan een holdingmaatschappij met één of meerdere werkmaatschappijen. Onze kundige juristen kunnen u hierin passend adviseren en u helpen bij de oprichting ervan.
  • Bij de oprichting houdt het niet op voor ons. Indien uw BV draaiende is kunt u ook ten alle tijden rekenen op de expertise van onze juristen
  • Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies ten alle tijden van deskundige juristen.  Altijd met een op maat advies afgestemd op uw specifieke situatie.

Voor alle ondernemingsrechtelijke en gerelateerde vragen of bijstand bent u bij A.L.P. Advocaten aan het juiste adres! Onze juristen staan voor u klaar.

Twijfel niet langer en neem nu contact op met een van onze juristen voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736