Incasso

Bedrijven kunnen dagelijks te maken hebben met wanbetalers. Vaak vergt dit veel tijd en gaan er veel kosten mee gepaard. Daarnaast is het effect van een brief van een juristenkantoor velen malen groter dan wanneer u zelf de vordering op de debiteur probeert te verhalen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. We proberen allereerst alsnog de debiteur te bewegen om tot betaling over te gaan. Indien dit niet slaagt zullen wij het gerechtelijke traject ingaan en tot dagvaarding overgaan. A.L.P. Advocaten verzorgt dus voor u de complete incassoprocedure. Van de eerste schriftelijke of telefonische sommatie tot aan de executie van een eventueel vonnis. Onze incassojuristen zijn gespecialiseerd in verschillende incassodiensten en beschikken dus over meer middelen dan een regulier incassobureau om uw vordering op de debiteur te verhalen.

U kunt denken aan de volgende situaties waarin A.L.P. Advocaten u uitstekend kunnen bijstaan;

  • Opstellen of controleren van aanmaningen / in gebreke stellingen
  • Dagvaarding
  • Beslaglegging
  • Faillissementsaanvraag
  • Schadevergoedingsprocedure

Het is belangrijk dat u tijdig aan de bel trekt, zodat wij het meeste voor u uit de zaak kunnen halen. De ervaring leert namelijk dat hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de vordering te incasseren. Neem vandaag nog contact op met een van onze incassojuristen.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736