Huurrecht

De juristen van ALPA adviseren huurders, onderhuurders, verhuurders, eigenaars en verenigingen van eigenaars  en indien nodig procederen wij voor u.

Wat uw conflict of vraag ook is, onze juristen zullen er alles aan doen om uw huurzaak tot een goed einde te brengen. U kunt denken aan de volgende zaken:

  • Opstellen of controleren huurovereenkomst
  • (tussentijdse) beëindiging / voortzetting huurovereenkomst
  • Verhuren op grond van de Leegstandwet                                                     
  • Gebreken / onderhoud aan het gehuurde
  • Wanprestatie  
  • Ontruiming

Onderling overleggen en  onderhandelen waar kan, procederen waar nodig.

Het is belangrijk dat u tijdig aan de bel trekt, zodat wij het meeste voor u uit de zaak kunnen halen. Neem vandaag nog contact op met een van onze juristen.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736