Contractenrecht

Vooral in het bedrijfsleven is het goed regelen van alle contracten van evident belang. Het goed opstellen van uw contracten is zeker met het oog op de financiële belangen erg belangrijk. Een bepaalde leemte in uw contract kan u al gauw heel wat geld kosten. Er zijn talloze contracten denkbaar die noodzakelijk kunnen zijn binnen een onderneming om uw zaken goed op orde te hebben en mogelijke risico’s goed in te kunnen dekken. Onze ervaren juristen hebben alle benodigde kennis in huis om dit voor u uitstekend te regelen. Wij kijken graag uw bestaande contracten na of helpen u bij het opstellen van nieuwe contracten. Ook voor ander juridisch advies bent u bij A.L.P. Advocaten aan het juiste adres.

Onze contractenrechtspecialisten kunnen u bijvoorbeeld uitstekend van dienst zijn bij het opstellen en/ of beoordelen van de volgende contracten:

  • Commerciële contracten, bijvoorbeeld: samenwerkingsovereenkomsten, franchiseovereenkomsten etc. Alle noodzakelijke contracten binnen een onderneming.
  • Algemene voorwaarden
  • Distributieovereenkomsten, bijvoorbeeld: overeenkomsten met leveranciers / fabrikanten/ groothandelaren etc.
  • Agentuurovereenkomsten.
  • Nakoming / wanprestatie / schadevergoeding. Bij niet of onvolledige nakoming van contracten.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736