Incasso

Als particulier kunt u ook te maken hebben met een debiteur die niet wilt betalen. Er veel situaties denkbaar. U werkt hard en krijgt geen salaris? Of u leent een geldbedrag uit aan iemand die het vervolgens niet terug betaalt. U kunt ook denken aan situaties waarbij u als particuliere verhuurder uw huur niet of niet tijdig betaalt krijgt. Ook kunt u (on)terecht te maken met een incassobureau. Vervelende situaties die veel tijd en energie kosten. Onze incassojuristen staan daarom graag voor u klaar om u hierin bij te staan!

U kunt tijdens en voor het gehele incassotraject bij ons terecht, u kunt denken aan de volgende situaties waarbij u onze hulp goed kunt gebruiken:

  • Opstellen of controleren van aanmaningen / in gebreke stellingen
  • Dagvaarding
  • Beslaglegging
  • Schadevergoedingsprocedure

Het is belangrijk dat u tijdig aan de bel trekt, zodat wij het meest haalbare uit de zaak kunnen halen voor u. De ervaring leert namelijk dat hoe langer u wacht, hoe moeilijker het wordt om de vordering te incasseren. Neem vandaag nog contact op met een van onze incassojuristen.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736