Contractenrecht

In het alledaagse verkeer sluit u als particulier vele overeenkomsten zonder dat u daar eigenlijk bij stil staat. Soms is schriftelijke vastlegging van dergelijke overeenkomsten noodzakelijk om de afspraken goed weer te geven. Desondanks kan er (later)altijd onenigheid over de inhoud van het contract ontstaan. Daarom is het van evident belang uw belangen goed in het contract weer te geven  en alle mogelijke risico’s in te dekken. De juristen van ALPA beschikken over de juiste ervaring en expertise om u hierin uitstekend te adviseren en de contracten voor u na te kijken, uit te leggen of op te stellen.

Naast deze zogenoemde materiële zaken, zijn er ook andere situaties denkbaar waarbij vaak advies of bijstand van een jurist noodzakelijk is:

  • Dwaling, bedrog of verkeerde voorstelling van zaken bij het aangaan van contracten
  • Verzuim en aanmaning/ ingebrekestelling
  • (niet) nakoming of onvolledige nakoming, wanprestatie en schadevergoeding
  • Overige vragen of ondersteuning bij contracten of algemene voorwaarden.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736