Juridische documenten

Bij advies, bemiddeling en bijstand in gerechtelijke procedures houdt het voor A.L.P. Advocaten niet op. Onze ervaren juristen kunnen ook allerlei contracten en overeenkomsten voor u opstellen en/of beoordelen. U kunt hierbij denken aan arbeidscontracten, huurcontracten, koopovereenkomsten, maar ook vaststellingsovereenkomsten, bezwaarschriften enzovoorts.  

Voor alle juridische documentatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat alle contracten of overeenkomsten juridisch waterdicht zijn. Het is belangrijk dat uw contracten door een jurist worden opgesteld of nagekeken, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij beperken daarbij zoveel mogelijk een eventuele schade voor u of een aansprakelijkheid.

Wat wij ook bieden; een luisterend oor! Zeker niet onbelangrijk. U kunt bij ons uw verhaal kwijt, we zijn zeer betrokken en denken met u mee. Dat lucht op en zo weet u waar u aan toe bent. We denken in oplossingen en komen altijd met verve voor uw belang op.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736