De juiste aanpak bij geschillen

Soms is juridisch advies en/of bemiddeling niet mogelijk of niet voldoende. Het komt immers vaak voor dat beide partijen overtuigd zijn van hun gelijk. De rechter zal in een dergelijk situatie de knoop door moeten hakken. Om het meest uit uw zaak te halen bent u bij A.L.P. Advocaten aan het juiste adres. Met onze deskundigheid en ervarenheid halen wij het meeste voor u uit de zaak. Daarbij betaalt u nooit teveel en profiteert u van onze uitstekende dienstverlening voor een scherpe prijs. Wij staan u graag bij en vertegenwoordigen u in alle voorkomende geschillen op vrijwel elk rechtsgebied. We zijn duidelijk en gaan voor resultaten.

Ook na een eventuele rechtszaak kunt op ons rekenen. U kunt ons nodig hebben voor de executie van het vonnis. We zien er dan op toe dat de wederpartij de uitspraak van de rechter naleeft en indien er een geldbedrag aan u toekomt zullen we deze voor u op de wederpartij verhalen. Zo kunt u ten alle tijden op onze professionele hulp rekenen.

Het is belangrijk tijdig aan de bel te trekken, zodat wij het meeste uit uw zaak kunnen halen.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736