Effectieve oplossingen voor conflicten

Vaak wilt men, vanzelfsprekend, een privé-of zakelijke relatie goed houden. Daarbij kan bemiddeling door een van onze juristen het beste instrument zijn om deze ook zo te houden.                                                  

A.L.P. Advocaten is voor het voorkomen van juridische geschillen. Indien dit mogelijk is, bent u hiermee ook het beste geholpen. Echter is dit natuurlijk niet altijd mogelijk. Meestal kloppen cliënten pas aan wanneer er  al een (dreigend) conflict is. Ook hier proberen we, met het oog op uw belang, met juridisch advies en ook bemiddeling te voorkomen dat de zaak in een gerechtelijke procedure eindigt. Voorkomen is immers beter dan genezen.

We staan voor uw belang en zullen deze bij het bemiddelen voorop houden. U komt er bijvoorbeeld niet uit met uw werkgever wat betreft de vaststellingsovereenkomst. Onze bemiddeling kan dan uitkomst bieden. We nemen contact op met uw werkgever en proberen er meer voor u uit te halen. Met onze juristen staat u namelijk vele malen sterker dan wanneer u het zelf probeert. Wij kunnen bemiddelen in allerlei uitlopende situaties en (dreigende) conflicten.

Het is belangrijk tijdig aan de bel te trekken, zodat wij het hoogst haalbare uit uw zaak kunnen halen.

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736