mr. Laatsman

mr. Laatsman studeerde in de vorige eeuw af in de studie Nederlands Recht aan de universiteit van Nijmegen (Radboud Universiteit). Vervolgens heeft hij de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg (UvT) afgerond. Ook heeft hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de Leergang Arbeidsrecht cum laude afgerond.

Als meester in het kwadraat is hij na afronding van de studie aanvankelijk werkzaam geweest als fiscaaljurist in de belastingadviespraktijk (fiscaal strafrecht, fiscale boeten, belastingadvisering ondernemingen).

In 2006 heeft mr. Laatsman de overstap gemaakt naar de advocatuur. In eerste instantie bij Advocatenkantoor Aldenhoven, daarna Aldenhoven & Laatsman Advocaten, thans A.L.P. Advocaten geheten.

mr. Laatsman is lid van een aantal advocaten-specialisatieverenigingen waaronder LANGSZ.

mr. Gerrits

mr. Gerrits heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In de master heeft zij gekozen voor de specialisatierichting ondernemingsrecht, insolventierecht, huurrecht en arbeidsrecht.

mr. Gerrits heeft uiteenlopende ervaringen. Startte haar carrière als medewerker insolventie bij een groot kantoor dat voorzag in faillissementstrajecten voor midden-en kleinbedrijf. Hierna vervolgde ze haar carrière bij een koninklijke industriemagnaat als bedrijfsjurist.

Het juridisch bijstaan van de burger staat mr. Gerrits hoog in het vaandel. Dit resulteerde in het door mr. Gerrits opgerichte juristenkantoor. Hier handelde mr. SG uiteenlopende zaken als jurist af. Niet alleen op het gebied van het bestuursrecht, maar ook het arbeidsrecht, huurrecht en incassozaken. Betaalbaar en laagdrempelige juridische bijstand is de motto, zonder tekort te doen aan de juridische inhoud.

Uiteindelijk heeft mr. Gerrits zich toegespitst op haar passie, de advocatuur, en is thans werkzaam als advocaat bij A.L.P. Advocaten in Oss.

mr. Gerrits is zeer bedreven in het ontwikkelen van creatieve strategieën teneinde het meeste uit iedere zaak te halen. Voortvarend en gedreven, waarbij het belang van de cliënt te allen tijde voorop staat.

mr. Van der Pol

mr. Van der Pol heeft na een opleiding op het Hoger Beroepsonderwijs de studie Nederlands Recht gevolgd aan de universiteit van Nijmegen (tegenwoordig de Radboud Universiteit). Daarna heeft hij werk gevonden bij een gerechtsdeurwaarder.

In totaal heeft mr. Van der Pol ruim 23 jaar als jurist bij verschillende gerechtsdeurwaarders gewerkt, waarvan veertien jaar als toegevoegd-gerechtsdeurwaarder. Naast het leggen van beslagen en het uitreiken van gerechtelijke stukken heeft hij ook veel ervaring opgedaan met het voeren van procedures bij rechterlijke instanties, arbitrageraden en geschillencommissies. Vaak heeft hij daarbij consumenten en het midden- en kleinbedrijf bijgestaan.

Die ervaring neemt mr. Van der Pol mee na zijn beëdiging als advocaat. Sinds maart 2021 werkt hij op het kantoor van A.L.P. Advocaten. Hij houdt zich bezig met het civiele recht en het bestuursrecht. Zijn aandacht is daarbij vooral gericht op beslag- en executierecht, het incasseren van vorderingen, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht.

mr. Laatsman heeft voor zijn praktijk de beschikking over een derdengeldrekening. mr. Gerrits en mr. Van der Pol ontvangen in hun praktijken geen derdengelden.

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736