Juridisch advies op maat

A.L.P. Advocaten verleent juridisch advies aan iedereen die een (dreigend) conflict heeft met een ander. Zowel zakelijk als privé. Onze deskundige juristen zijn op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving. Wij blijven verder ontwikkelen en doorleren, om zodoende van alle wijzigingen en rechtsontwikkelingen op de hoogte te zijn.  Zo weet u zeker dat u de beste juridische hulp van ons kunt verwachten!

Wij geven altijd passend juridisch advies, waarbij uw belang telkens voorop staat. Uw zaak motiveert ons en onze drijfveer is het maximaal haalbare uit uw zaak te halen.

Bij ons staat klanttevredenheid voorop en begint niet gelijk – zoals bij vrijwel elk ander kantoor – de teller gelijk te lopen als wij u juridisch advies geven. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor vrijblijvend juridisch advies, waarbij wij u zo goed mogelijk op weg helpen. Als u er zelf niet uit komt dan staan onze juristen graag voor u klaar om u te adviseren en bij te staan.                                                      

Wij zijn altijd goed bereikbaar. Niet alleen geven wij u onze volledige aandacht en tijd aan de telefoon. U kunt ook besluiten dat u liever een persoonlijk gesprek wilt, ook hier staan wij natuurlijk voor open. Wij werken volgens afspraak zodat wij u alle tijd kunnen geven die nodig is. U bent van harte welkom in ons kantoor in Oss.

Pas als u tevreden bent zijn wij tevreden!

Contact

A.L.P. Advocaten
Molenstraat 53

5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736

By Gregor Cresnar

Advies

By Gregor Cresnar

Bemiddeling en mediation

By Gregor Cresnar

Gerechtelijke procedures

Wat cliënten over ons zeggen

“Erg blij gekozen te hebben voor A.L.P. Advocaten toen ik werd ontslagen. Ze zijn erg begripvol, heel behulpzaam en daarbij goed betaalbaar. De zaak is helemaal naar wens opgelost en ik ben erg tevreden over het resultaat. A.L.P. Advocaten is uiterst vakkundig en een geweldige steun voor mij geweest!”

Mnr. Schoonhoven uit Duiven

“Wist niet wat ik moest doen toen ik onterecht een incassobureau op mijn dak kreeg. A.L.P. Advocaten heeft me hierbij uitstekend geholpen en hebben er zelfs voor gezorgd dat ik geld terugkreeg. Het heeft me zelfs minder gekost dan ik van te voren dacht. Ze zijn erg professioneel en het is duidelijk dat ze goede kennis van zaken hebben. Zeer tevreden!”

Mevr. Toermalijn uit Nijmegen

“A.L.P. Advocaten komen echt voor je recht op en weten van aanpakken. Na een paar telefoontjes met mijn werkgever hebben ze ervoor gezorgd dat ik toch een vast contract kreeg. Ik ben goed behandeld er werd mij altijd goed en duidelijk te woord gestaan. Kortom ben over de hele linie dik tevreden.”

Mnr. Sahin uit Arnhem

© Copyright  A.L.P. Advocaten
Privacyverklaring | Cookies

Contact

Molenstraat 53
5341 GB Oss
0412 450 104
info@alp-advocaten.nl
KvK: 70234736